Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Proširen spisak: Radulović pozvao još osam igrača za mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo

Najboljem timu priključeni su golmani Miloš Dragojević (Budućnost) i Jasmin Agović (Rudar). Dragojević je standardan član ''sokola'' tokom posljednje tri godine, dok je Agović po prvi put u seniorskoj reprezentaciji

Selektor reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović pozvao je osam novih igrača za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sa selekcijama Turske, Holandije i Letonije.

Najboljem timu priključeni su golmani Miloš Dragojević (Budućnost) i Jasmin Agović (Rudar). Dragojević je standardan član ”sokola” tokom posljednje tri godine, dok je Agović po prvi put u seniorskoj reprezentaciji.

Prvi poziv u reprezentaciju Crne Gore dobio je i Meldin Drešković, defanziva koji je član Sutjeske, lidera Telekom 1. CFL.

Dvojac iz veznog reda Budućnosti, Miloš Raičković i Igor Ivanović našao se na spisku selektora Radulovića, kao i Kristijan Vulaj i Draško Božović, tandem igrača sredine terena Dečića.

Za mjesto u napadu našeg tima konkurisaće Nikola Vujnović, član beogradskog Voždovca, koji je do sada upisao dva nastupa za najbolji tim Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve