Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

PROSINEČKI: Očekuju nas zahtjevni mečevi protiv Belgije i Gruzije

Rivali Crne Gore su izborili plasman na Evropsko prvenstvo i mečevi protiv izabranika Roberta Prosinečkog poslužiće im kao pripremni mečevi za kontinentalni šampionat.

Utakmice protiv Belgije i Gruzije novi su testovi fudbalske reprezentacije Crne Gore koja neće igrati ovog ljeta na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, ali će kimati dovoljno vremena da se pripremi za početak kvalifikacija za naredno Svjetsko prvenstvo.

Rivali Crne Gore su izborili plasman na Evropsko prvenstvo i mečevi protiv izabranika Roberta Prosinečkog poslužiće im kao pripremni mečevi za kontinentalni šampionat.

“Pred nama je novo okupljanje, novih devet dana koje ćemo iskoristiti da za nadogradnju urađenog kroz trenažni proces i utakmice koje smo u martu odigrali u Antalji. Očekuju nas i dva veoma interesantna i zahtjevna prijateljska susreta. Duel sa selekcijom Belgije, za koju još nastupa ‘zlatna’ generacija igrača predvođena Kevinom de Brujneom, donijeće priliku za odmjeravanje snaga sa jednom od najboljih reprezentacija Evrope i svijeta”, kazao je Prosinečki za sajt FSCG.

Gruzija je debitand na Evropskom prvenstvu i kroz kvalifikacije je pokazala da itekako ima svojih aduta, prije svega sjajnog fudbalera Napolija, Hviču Kvarackeliju.

“Utakmica sa Gruzijom biće veoma zahtjevna, jer ćemo za protivnika imati kvalitetnu selekciju koja je ostvarila istorijski uspjeh i koja će u Podgorici imati posljednju provjeru pred debi na Evropskom prvenstvu. Siguran sam da pozvani igrači željno čekaju priliku za nova dokazivanja u reprezentativnom dresu”, zaključio je Prosinečki.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve