Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Prosinečki neće zvati Ivanića

Prosinečki je danas za beogradske medije demantovao vijest da je rekao kako će fudbalera Crvene zvezde pozvati ponovo da igra za Crnu Goru.

Nakon što je Robert Prosinečki promovisan u selektora fudbalske reprezentacije Crne Gore pojavile su se pretpostavke da bi poziv u reprezentaciju mogao ponovo da dobije fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić.

Prosinečki je danas za beogradske medije demantovao vijest da je rekao kako će fudbalera Crvene zvezde pozvati ponovo da igra za Crnu Goru.

“Ni u jednom trenutku nisam rekao da ću zvati Mirka Ivanića. Pitali su me kakav je igrač, a pošto pratim Crvenu zvezdu, svjestan sam da se radi o sjajnom fudbaleru. To je igrač koji pravi razliku i koji ima kvalitete, to je sve, razjasnio je Prosinečki.

Ivanić je zajedno sa Filipom Stojkovićem na poziv Zvezdana Terzića napustio reprezentaciju Crne Gore u junu 2019. godine pred utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo samo dan pred utakmicu. Sa njima je tada reprezentaciju napustio i tadašnji selektor Ljubiša Tumbaković.

Pomenuta trojka su nakon toga davala prozaična objašnjenja kako im je interes Srbije ispred fudbala i ličnih promocija i da su to uradili iz patriotskih pobuda. Samo što su sva trojica i pola godine ranije znali za datum utakmice sa Kosovom i nisu ni riječ prozborili.

Tumbaković je već narednog mjeseca postao selektor Srbije i na taj način je razotkrivena kompletna ujdurma Crvene zvezde i FSS protiv fudbalske reprezentacije Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve