Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Pronašli sponzore: Primorska ostaje ABA ligaš

Čelnici slovenačkog predstavnika u ABA ligi uspjeli su da pronađu sponzore, što znači da će se i dogodine nadmetati u najjačem regionalnom takmičenju. Veleobrt se dogodio tokom vikenda, pa će Primorska u periodu koji slijedi, ubrzano postići dogovor sa igračima, kojima je prije samo nekoliko dana rekla da su slobodni u izboru nove sredine

Klub je bio pred gašenjem, ali Primorska vidi svijetlo na kraju tunela.

Mikeli, Foto: Primorska

Čelnici slovenačkog predstavnika u ABA ligi uspjeli su da pronađu sponzore, što znači da će se i dogodine nadmetati u najjačem regionalnom takmičenju.

Veleobrt se dogodio tokom vikenda, pa će Primorska u periodu koji slijedi, ubrzano postići dogovor sa igračima, kojima je prije samo nekoliko dana rekla da su slobodni u izboru nove sredine.

“Malo je reći da sam srećan što se nevjerovatna borba na kraju isplatila. U jednom trenutku smo bili u konopcima, ispred nas je bio zid. Kao odgovorni ljudi odlučili smo da to saopštimo čelnicima ABA lige i KS Slovenije. Međutim, preko noći, tačnije rečeno, tokom vikenda se sve okrenulo na stranu o kojoj smo sanjali i kojoj smo težili. Primorska je preživjela, najbolja košarka će se i dalje igrati u Kopru, a mi ćemo imati konkurentnu ekipu, kako u ABA ligi, tako u šampionatu i Kupu Slovenije”, rekao je sportski direktor Primorske Goran Jagodnik za Sport klub.

Primorska je prošle sezone debitovala u ABA ligi i predstavljala najprijatnije iznenađenje u elitnom regionalnom takmičenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve