Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Problemi napadača Ajaksa: Promes jutros uhapšen, izbo jednog od članova porodice

Incident se dogodio krajem jula, kada je jedna osoba od uboda nožem zadobila teže povrede. Promes je osumnjičen za napad, a u slučaju da se potvrdi da je zaista on bio taj koji je nanio povrede drugoj osobi, mogao bi u zatvoru provesti od jedne do četiri godine

Napadača Ajaksa Kvinsija Promesa jutros je uhapsila policija zbog sumnje da je prije nekoliko mjeseci izbo jednog od članova porodice na privatnoj zabavi.

Incident se dogodio krajem jula, kada je jedna osoba od uboda nožem zadobila teže povrede. Promes je osumnjičen za napad, a u slučaju da se potvrdi da je zaista on bio taj koji je nanio povrede drugoj osobi, mogao bi u zatvoru provesti od jedne do četiri godine.

Njegovo hapšenje je u nedjelju ujutro potvrdio glasnogovornik policije Dželmer Girds. Kaže da je 28-godišnji napadač Ajaksa priveden zbog uboda nožem i ne želi ništa više reći o pozadini osumnjičenog. Promes je pritvoren odmah nakon hapšenja i nalazi se u zatvoru.

Da se vratimo na juli i dane kada se sve to dogodilo. Reprezentativac Nizozemske je organizovao veliki porodičnu zabavu u skladištu firme u Abkoudeu, a tokom zabave se iz nepoznatih razloga žestoko posvađao sa nekim od članova porodice. Navodi se da ga je tada izbo nožem i da su samo neke prisutne osobe spriječile ono najgore.

Nejasno je zašto Promes nije ranije uhapšen. Policija poriče da je Ajaksx imao uticaja na to.

– Za incident smo čuli tek prije mjesec dana. Tada je započeta istraga koja je jutros dovela do hapšenja, rekao je Girds.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve