Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Pritisak navijača preveliki, Arsenal sastavio “loto tiket”, sedam trenera u igri!

"Tobdžije" se spremaju za Frankfurt u četvrtak, ali se smatra da ukoliko Arsenal ne riješi naredna tri meča Premijer lige u svoju korist da će uslijediti kadrovske promjene. Emerijev tim poslije Lige Evrope ima duele sa Norvičom, Brajtonom i Vest Hemom, ako izostanu pozitivni rezulati kreće se u pregovore

Arsenalova igra i rezultati ni izbliza ne zadovoljavaju apetiti njihovih navijača. Samo remi sa Sautemptonom koji ima jednu od najgorih odbrana u ligi je jednostavno neprihvatljivo, gol Lakazeta u samoj završnici je vjerovatno samo odložio ono što je neizbježno. A to je Emerijeva smjena.
Emeri, Foto: Sport.avaz.ba

“Tobdžije” se spremaju za Frankfurt u četvrtak, ali se smatra da ukoliko Arsenal ne riješi naredna tri meča Premijer lige u svoju korist da će uslijediti kadrovske promjene. Emerijev tim poslije Lige Evrope ima duele sa Norvičom, Brajtonom i Vest Hemom, ako izostanu pozitivni rezulati kreće se u pregovore.

Spekuliše se da bi skoro otpušteni Poketino mogao ubrzano da se vrati u sjeverni dio Londona, ovo bi uzrokovalo prave “nemire” pošto je poznat intenzitet jednog od najvećih komšijskih derbija.
Alegri je možda i najmanje vjerovatna opcija, bivši trener Juventusa je par puta izjavio kako će ispoštovati odmor do kraja sezone, Napoli je takođe zainteresovan za njega.
Arteta kao nekadašnji kapiten Arsenala je takođe u priči, nema sumnje da je kao Gvardiolina desna ruka dosta toga naučio.

“Tobdžije” bi željele da igraju fudbal sličan šampionu, Arteta želi posao prvog čovjeka pored terena.

Spekuliše se i oko dolaska Brendana Rodžersa, mada izvesno je da bi nekadašnji trener Seltika želeo da završi sezonu sa Lesterom, “lisice” igraju ponajbolji fudbal još od osvajanja šampionata.
Tu su naravno i već pomenuti Patrik Vijera, koji je takođe miljenik navijača i kapiten “tobdžija” u jednom od najuspješnijih perioda kluba. Pored Francuza se spominje i Nagelsman čije ime se dovodi u vezu sa klubom svakog vrhunskog tima, ali sa Njemcom je slična situacija kao i sa Rodžersom.
Lajpcig igra odličnu sezonu, nema rezona prekidati posao u jeku sezone.
I posljednje ime, srećna sedmica, pripada Ljunbergu.
Šveđanin se vratio u tim 2018. godine kada je preuzeo mlađe selekcije, juna ove godine je postao asistent u prvom timu. Njegovo ime se izdvaja pošto bi možda i očigledno prelazno rješenje, pošto poznaje klub iznutra.
Sve je na Emeriju, ukoliko Španac ne uspije da podigne svoj tim, smjena je izvjesna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve