Utorak, 3 Oktobra, 2023
Rubrika:

Prijem za Prašovića u Opštini Herceg Novi: Nastup u Londonu izuzetna promocija crnogorskog sporta

Prašović i članovi njegovog stručnog tima zahvalili su se na podršci koju im je ukazala Opštini Herceg Novi, a posebno predsjedniku Stevanu Katiću i bivšem načelniku za društvene djelatnosti i sport, Darku Klasiću

U Opštini Herceg Novi danas je upriličen prijem za novskog boksera Dilana Prašovića, koji je nedavnim nastupom na turniru u Londonu učinio važan korak za afirmaciju i razvoj novskog i crnogorskog boksa. Zahvalnicu za promociju hercegnovskog sporta Prašoviću su uručili predsjednik Opštine, Stevan Katić i sekretar za društvene djelatnosti i međunarodnu saradnju, Vasilije Ćuković.

Nastup Prašovića u Velikoj Britaniji, na stadionu Totenhema, pred oko 70 hiljada gledalaca, a koji su putem prenosa pratili milioni, razlog je za ponos svima u Herceg Novom, istakao je Katić. Kako je dodao, bez obzira na poraz, ovaj meč je imao izuzetan odjek i predstavljaće Prašoviću važan osnov i iskustvo za dalje uspjehe.

„Prašović će sigurno i ubuduće imati podršku svog grada, a nadam se i države koja treba da stane iza njega jer su profesionalni sportisti najbolji ambasadori Crne Gore“, kazao je Katić.

Prašović i članovi njegovog stručnog tima zahvalili su se na podršci koju im je ukazala Opštini Herceg Novi, a posebno predsjedniku Stevanu Katiću i bivšem načelniku za društvene djelatnosti i sport, Darku Klasiću.

Ocjenjujući da je meč u Londonu bio događaj koji je san svakog sportiste, Prašović je poručio:

„Daću sve od sebe da i ubuduće predstavljam svoju državu i Herceg Novi u najboljem svjetlu“.

Prašović je na glamuroznoj sceni u Londonu nastupio u meču za titulu WBO prvaka u kruzer kategoriji protiv Lorens Okolija. Ovaj meč bio je dio velikog bokserskog spektakla i glavna uvodna borba za šampiona u teškoj kategoriji federacija WBA, WBO i IBF.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve