Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Premijer liga: Đavolima samo bod protiv Sautemptona

Junajted je bio dosta bolji tim tokom prvog poluvremena, napadali su konstantno i pritiskali rivala, pa su tako već poslije 10 minuta fudbala imali prednost od 1:0, da bi već početkom drugog, uslijedio je hladan tuš za "Đavole", pošto je poslije kornera glavom loptu u mrežu sproveo Janik Vestergard i to je bio njegov prvi pogodak u dresu Sautemptona

Fudbaleri Mančester junajteda remizirali su sa Sautemptonom na gostovanju, a utakmica je završena rezultatom 1:1, iako je Sautempton igrao sa igračem manje.

Danso, Foto: Rezultati.com

Junajted je bio dosta bolji tim tokom prvog poluvremena, napadali su konstantno i pritiskali rivala, pa su tako već poslije 10 minuta fudbala imali prednost od 1:0.

Na asistenciju Mektomineja je Danijel Džejms postigao pogodak i donio veliko slavlje svom timu, koji uprkos velikom broju napada nije uspio da udvostruči prednost do kraja prvog poluvremena.

Već početkom drugog, uslijedio je hladan tuš za “Đavole”, pošto je poslije kornera glavom loptu u mrežu sproveo Janik Vestergard i to je bio njegov prvi pogodak u dresu Sautemptona.

Poslije nekih 15-ak minuta Kevin Danso je napravio prekršaj za žuti karton, a pošto je jedan žuti već imao, sudija Majk Din ga je isključio i Sautempton je nastavio meč sa igračem manje.

Vodila se velika borba do kraja susreta, ali je Sautempton odolio napadima Junajteda i osvojio veoma važan bod na svom “Sent Meriz” stadionu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve