Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Poznati svi finalisti za NBA nagrade

NBA liga objavila je liste od po trojice finalista za nagrade koje dodjeljuje za ono što smo vidjeli tokom regularnog dijela sezone

NBA liga objavila je liste od po trojice finalista za nagrade koje dodjeljuje za ono što smo vidjeli tokom regularnog dijela sezone.

Pored one najvažnije za MVP-ja gdje konkurišu Nikola Jokić, Džoel Embid i Janis Adetokumbo, sada je jasnije ko će biti najbolji trener, debitant godine, kao i igrač koji je najviše napredovao između ostalog.

Kada su rukiji u pitanju, gotovo je izvjesno da će ta nagrada otići u ruke Paola Bankera iz ekipe Orlanda. Rivali su mu Volker Kesler iz Jute, odnosno Džejlen Vilijams iz Oklahome.

Mnogi su se zapitali kako nema mlade zvijezde Benedikta Maturina na toj i na listi za najboljeg šestog igrača sezone. Umjesto njega, tu su Malkolm Brogdon iz Bostona, Bobi Portis iz Milvokija i Imanuel Kvikli iz Njujork Niksa.

Trener Sakramenta Majk Braun je tokom petka od strane kolega proglašen za najboljeg, a konkurenciju za zvaničnu nagradu će mu praviti Majk Denjo iz Oklahome, odnosno Džo Mazula koji je usred sezone preuzeo Boston i održao ih na visokom nivou.

Džeren Džekson (Memfis), Ivan Mobli (Klivlend) i Bruk Lopes (Milvoki) su među konkurentima za najboljeg defanzivca, dok su Džejlen Branson (Njurok Niks), Šej Gildžis-Aleksander (Oklahoma) i Lauri Markanen (Juta) u izboru za košarkaša koji je najviše napredovao.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve