Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Poznate startne petorke za Ol star u Klivlendu

Kapiten Zapadne konferencije je Lebron Džejms, a pored zvijezde LA Lejkersa, utakmicu će početi asovi Golden Stejta Stef Kari i Endrju Vigins, sjajni Dža Morant iz Memfisa i centar Denvera Nikola Jokić. U prvoj postavi Istoka naći će se Tre Jang (Atlanta), Demar Derozan (Čikago), Janis Adetokunbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija) i kapiten Kevin Durent iz Bruklina, čiji je nastup i dalje pod znakom pitanja zbog povrede

Navijači su rekli svoje – glasanje za Ol star NBA lige je okončano, pa su startne petorke za spektakl u Klivlendu poznate.

Kapiten Zapadne konferencije je Lebron Džejms, a pored zvijezde LA Lejkersa, utakmicu će početi asovi Golden Stejta Stef Kari i Endrju Vigins, sjajni Dža Morant iz Memfisa i centar Denvera Nikola Jokić.

U prvoj postavi Istoka naći će se Tre Jang (Atlanta), Demar Derozan (Čikago), Janis Adetokunbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija) i kapiten Kevin Durent iz Bruklina, čiji je nastup i dalje pod znakom pitanja zbog povrede.

Rezerve se određuju glasovima trenera, s tim što nemaju pravo da glasaju za igrače iz svojih timova.

Ekipe će voditi treneri čiji timovi budu lideri konferencija zaključno sa 3. februarom, s tim što to ne mogu da budu Dok Rivers (Filadelfija) i Kvin Snajder (Juta), koji su prošle godine bili stratezi.

Ol-star meč će biti odigran 20. februara u Klivlendu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve