Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Potpisao za Mornar: Poček se vratio u crnogorski fudbal

Sjajni ofanzivac, nakon polusezone provedene u Superligi Srbije gdje je nastupao za Zlatibor, vratio se u Crnu Goru. Iako je imao još određenih ponuda stavio je paraf na vjernost barskom klubu

Igor Poček prvo je pojačanje Mornara.

Sjajni ofanzivac, nakon polusezone provedene u Superligi Srbije gdje je nastupao za Zlatibor, vratio se u Crnu Goru.

Iako je imao još određenih ponuda stavio je paraf na vjernost barskom klubu.

– Imao sam važeći ugovor, ali sam tražio raskid na sopstvenu štetu. Nakon toga bilo je poziva, ali odlučio sam se za Mornar i vjerujem da sam napravio dobar potez, rekao je Igor Poček.

Zlatibor je u 19 utakmica ostvario četiri pobjede, tri remija i u opasnoj zoni je, sa šest bodova manje od Novog Pazara, koji je na 14. mjestu. Poček je odigrao 14 mečeva, postigao jedan gol (evrogol sa 30 metara), a onda neočekivano napustio redove superligaša Srbije.

– Želim da se zahvalim ljudima iz kluba na saradnji i Zlatiboru želim puno sreće u nastavku i nadam se da će izboriti opstanak. Ova polusezona za mene je bila neko novo iskustvo. Imao sam priliku da igram protiv Partizana, Crvene zvezde, Radničkog, Vojvodine, Čukaričkog i sigurno da je to nešto izuzetno za mene, objasnio je Poček.

U međuvremenu stigle su određene ponude, a odluka je pala na Mornar.

– Imao sam ponude iz dva kluba, ali da sačekam ukoliko ne dođe do realizacije nekih transfera iz inostranstva, tako da nijesam o tome mnogo želio ni da razmišljam. Kontaktirali su me ljudi iz Mornara i shvatio sam da je to ozbiljan projekat, jer se ne razmišlja samo o plasmanu u Prvoj ligi, već dugoročno, što mi je djelovalo prilično pozitivno. Osim toga, sarađivaću ponovo sa trenerom Slavoljubom Bubanjom, koji mi je mnogo pomogao u prethodnom periodu i vjerujem da ću ispuniti očekivanja, naglasio je Poček.

Mornar je na polusezoni trećeplasirani tim Druge lige sa tri boda manje od Koma i pet od prvoplasiranog Arsenala.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve