Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Dečić otvorio sezonu pobjedom na Topolici

Utakmica sa dosta uzbuđenja riješena je u finišu prvog dijela igre, tačnije u 41. minutu, kada je Denković odlično reagovao na centaršut Bećiraja i matirao Vukčevića – 0:1

Mornar je ostavio dobar utisak, u drugom poluvremenu bio mnogo bolji, ali je Dečić uspio da brejkom na ,,Topolici“ otvori novu sezonu. Utakmica sa dosta uzbuđenja riješena je u finišu prvog dijela igre, tačnije u 41. minutu, kada je Denković odlično reagovao na centaršut Bećiraja i matirao Vukčevića – 0:1.

Sam početak nije donio velike šanse, a oba trenera bila su vrlo oprezna, tako da je bilo dosta prekida na sredini terena. Ipak, Tuzani su pokušali preko Božovića, koji je uputio dobar udarac iz slobodnjaka u 10. minutu, ali je lopta prohujala preko gola. Mornar je čekao strpljivu šansu da ugrozi rivala i u 28. minutu imao zicer, ali je nakon ubačene lopte iz kornera Baošić bio neprecizan. Šansu nakon kornera imali su i gosti, ali je Ćuković bio neprecizan. I, onda je u 41. minutu presudio detalj, kada se Bećiraj oslobodio Smiljanića i Kajevića, asistirao Denkoviću koji je sa šest metara pogodio za 0:1.

U nastavku Mornar je krenuo na sve ili ništa. Trener Andrija Delibašić odmah je uveo napadača Boška Guzinu, a u 58. minutu i ofanzivca Igora Počeka i jasno pokazao da želi da izbjegne poraz na premijeri. I, u 61. minutu Poček je bio u izglednoj šansi, ali je lopta završila pored gola. Dobru priliku propustio je i Sekulović, kada je Grbić prošao po desnoj strani, ali je udarac glavom Sekulovića zaustavio čuvar mreže gostiju Marković.

Barani su djelovali fizički svježije, spremnije, konkretnije, a kako je vrijeme odmicalo i sve više pravili pritisak, ali bez pravog efekta. Domaćin je u finišu imao veliku šansu, ali Baošić nije zahvatio loptu sa svega par metara.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve