Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Potpisao ugovor na dvije ipo godine: Nesuđeno pojačanje Budućnosti preselilo u Slovačku

Rođeni Bjelopoljac je nedavno boravio u Podgorici, sve je bilo spremno da zaduži ,,plavo-bijeli“ dres, potvrdio je to i sportski direktor Zvezdan Milošević na prozivci ekipe, a onda je posao propao nepuna 24 sata kasnije

Nesuđeno pojačanje Budućnosti Miladin Vujošević ima novi klub. Dvadesettrogodišnji napadač potpisao je ugovor sa Duklom iz Banske Bistrice na dvije i po sezone.

Vujošević, Foto: Profudbal.sk

Rođeni Bjelopoljac je nedavno boravio u Podgorici, sve je bilo spremno da zaduži ,,plavo-bijeli“ dres, potvrdio je to i sportski direktor Zvezdan Milošević na prozivci ekipe, a onda je posao propao nepuna 24 sata kasnije.

Budućnost se okrenula drugim rješenjima u vrhu ofanzive, a Vujošević je brzo pronašao angažman.

Ostaje u slovačkoj drugoj ligi, gdje je iz Dubnice prešao u redove najvećeg rivala za ulazak u prvoligaško društvo – Duklu iz Banske Bistrice.

Vujošević je prošle sezone postigao 23 gola na 26 drugoligaških nastupa za Dubnicu, a jesenas šest. U posljednje dvije i po godine upisao je čak 76 pogodaka.

Na proljeće ima priliku da sa novim timom izbori plasman u elitni rang tamošnjeg fudbala. Zanimljivo je da njegov bivši i sadašnji klub u nastavak prvenstva kreću sa istim saldom – imaju po 38 bodova.

Vujošević se u Duklu preselio posredstvom Stefana Petrovića, direktora agencije ,,US Soccer“ za evropsko tržište.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve