Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Postavljena konstrukcija balon sale: Nikšićani će imati gdje da treniraju i po nevremenu

Već su završeni i betonski radovi, što znači da će već ovih dana biti zategnut i krovni pokrivač a uključujući i te radove projekat je vrijedan oko stotinu hiljada eura koje su obezbijedili FK Sutjeska i Opština Nikšić

Postavljanje konstrukcije za balon-salu u okviru fudbalskog kompleksa kraj Bistrice juče je završeno.

Već su završeni i betonski radovi, što znači da će već ovih dana biti zategnut i krovni pokrivač a uključujući i te radove projekat je vrijedan oko stotinu hiljada eura koje su obezbijedili FK Sutjeska i Opština Nikšić.

Balon-sala gradi se na nekadašnjem šljakastom terenu koji se nalazi iza svlačionica FK Čelik.

Početkom februara počeće postavljanje sintetičke podloge koje finansira Fudbalski savez Crne Gore.

Izgradnjom balon-sale, čija je površina 1.255 kvadrata, Sutjeska će dobiti dodatni prostor za treninge, neophodan pogotovo u zimskom periodu.

Na tom terenu će, po potrebi, raditi i prvi tim, a najviše će ga koristi mlađe selekcije nikšićkog kluba koji okuplja više od tri stotine dječaka različitog uzrasta.

Kako saznaje Pobjeda, u narednom periodu planirano je da se pored balon-sale izgrade i svlačionice, parkinzi, te da se kompletan prostor uredi.

Završetkom ovog projekta kraj Bistrice će biti ukupno četiri terena i to dva sa vještačkom podlogom, a ukupno tri standardnih dimenzija.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve