Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Poslije ispadanja iz elite: Osipa se igrački kadar Koma

Jedan od onih koji će sigurno završiti misiju u timu sa Zlatice je i iskusni vezista Andrija Kaluđerović, kojem je istekao ugovor sa Komom

Kom je samo godinu bio prvoligaš. Nakon što je kroz baraž došao do elite, godinu kasnije se takođe kroz kvalifikacije vratio u niži rang. Nezadovoljstvo na Zlatici je veliko, a nekoliko igrača najavilo je odlazak.

Kom, Foto: Dnevne novine

Jedan od onih koji će sigurno završiti misiju u timu sa Zlatice je i iskusni vezista Andrija Kaluđerović, kojem je istekao ugovor sa Komom.

“Žao mi je što se sve ovako završilo. Bila je ovo naporna, veoma teška sezona u kojoj smo imali uspone i padove. Ipak, na nekim mečevima nijesmo imali sreće, često smo znali da namučimo timove iz samog vrha. Na kraju, ušli smo u dobar niz, savladali Grbalj u derbiju začelja i djelovali sve bolje i bolje. Ipak, u baražu smo očigledno podbacili. Šteta, jer Kom i ovaj tim ne zaslužuju Drugu ligu”, kazao je Kaluđerović.

Iskusni vezista koji je iz Lovćena stigao u Kom, sada se okreće novim izazovima.

“Zbog poznate situacije nema vremena za odmor, ali ni za neko vaganje ponuda. Moram dobro razmisliti i brzo donijeti odluku. Odlazim iz Koma i sada ću vidjeti šta i kako dalje. Moram se okrenuti novim izazovima, svjestan da sam se u posljednje dvije sezone uspješno vratio nakon povrede i da sam spreman za izazove .”

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve