Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Pogba: Nije lako igrati za Mančester Junajted

Dodao je da on i njegovi saigrači nemaju vremena da budu razočarani te da ih očekuju izuzetno bitne utakmice u Premijeršipu gdje su trenutno na diobi prvog mjesta s Liverpulom, timom protiv kojeg igraju u narednom meču

Francuski veznjak Pol Pogba kaže kako nije lako igrati za Mančester Junajted, jer su očekivanja uvijek velika, ali da su pobjede u dresu Crvenih đavola samim tim još vrednije.

Mančester Junajted je izgubio od gradskog rivala Citija u polufinalu Carabao Cupa, a upravo zbog toga Pogba je rekao da nije lako nositi dres Crvenih đavola jer navijači uvijek očekuju pobjedu, pa čak i protiv najboljih timova na svijetu.

“Nije lako igrati za Mančester Junajted i nositi dres ovog kluba. Očekivanja su uvijek velika, ali su zbog toga pobjede ljepše, odnsono više vrijede kada prođete kroz težak period”, rekao je Pogba.

Dodao je da on i njegovi saigrači nemaju vremena da budu razočarani te da ih očekuju izuzetno bitne utakmice u Premijeršipu gdje su trenutno na diobi prvog mjesta s Liverpulom, timom protiv kojeg igraju u narednom meču.

“Nemamo vremena da budemo razočarani, ovaj poraz ćemo zaboraviti i pokušat ćemo naučiti nešto iz ovakvih utakmica. To je način da napredujemo, postanemo bolji i ostvarimo što bolji rezultat u narednoj utakmici. Imamo dobre rezultate u Premijeršipu, idemo dalje”, kazao je ovaj francuski veznjak.

Mančester Junajted nakon 16 odigranih utakmica ima 33 osvojena boda, koliko ima i Liverpul, s tim da Crveni đavoli imaju utakmicu manje protiv Bernlija.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve