Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Podgorica spremna: Možda i presudan turnir za nas

Košarkaši Podgorice otputovali su danas u Vojvodinu gdje će od ponedjeljka do nedjelje juriti nove pobjede

Vrijeme je za Novi Sad i četvrti turnir Druge ABA lige.

Košarkaši Podgorice otputovali su danas u Vojvodinu gdje će od ponedjeljka do nedjelje juriti nove pobjede.

Nakon prethodna tri “balona” Podgorica je trenutno na šestom mjestu sa učinkom 4-3, a pobjede su stigle protiv Borca, Šibenke, Spartaka i Vojvodine, dok su poraženi od Sutjeske, Šenčura i MZT Skoplja.

U Novom Sadu Podgoricu očekuju još tri meča – na startu protiv TFT-a (ponedjeljak od 21 sat), zatim u istom terminu dva dana kasnije rival će biti Zlatibor, dok na kraju igra protiv Širokog (subota – 18h).

“Nakon obaveza na domaćoj sceni i prilično zgusnutog rasporeda dolazi nam jako bitan turnir ABA 2 lige, koji može biti i presudan za nas. Samim tim sa dosta opreza putujemo u Novi Sad, ali i sa puno motiva da ostvarimo što bolji rezultat u tri jako zahtjevna meča tokom šest dana. Znamo da neće biti lako, a jedna pobjeda na kraju može odlučivati o plasmanu. Ali, smatram da smo u dobrom ritmu i da smo kroz utakmice naše lige uspjeli da se dodatno dignemo, pa sam uvjeren da ćemo imati šta da pokažemo u Novom Sadu”, kazao je za klupski sajt prvotimac Podgorice Viktor Vujisić.

Prvi rival Podgorici  je predstavnik Sjeverne Makedonije, a u dosadašnjih sedam kola ostvario je samo jedan trijumf i to protiv Cedevite Junior u okvru 3. kola, nakon čega je upisao četiri vezana poraza.

“Utakmica protiv TFT-a je jako bitna. Želimo dobar start turnira, tako da bi bilo idealno da pobjedom otvorimo nastup u Novom Sadu. Ali, ne smijemo ući opušteno i meko u meč, jer je ekipa TFT iskusna i kazniće svaki naš trenutak nepažnje. Moramo biti maksimalno fokusirani svih 40 minuta, kako bi ostvarili trijum”, naglasio je Vujisić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve