Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Počinje Prva liga za odbojkašice: Luka Bar brani tron

Šampionke iz Bara, popularne “sirene”, u 1. kolu imaju ulogu domaćina u SC ”Topolica

Nova sezona crnogorske Prve lige za odbojkašice startuje danas u prvom meču sastaće se prošlogodišnji šampion Luka Bar i debitant Albatros iz Herceg Novog, dok je u nedjelju zakazan gradski derbi u kojem će Budućnost dočekati Moraču u sali Medicinske škole, sa početkom od 17 časova.

Luka Bar, Foto: Odbojka.me

Šampionke iz Bara, popularne “sirene”, u 1. kolu imaju ulogu domaćina u SC ”Topolica.

“Nadamo se da ćemo na početku sezone pružiti dobru partiju protiv debitanta u Prvoj ligi i nastaviti uspjeh od prošle godine”, rekao je trener ekipe Luke Bar, Vladimir Milačić.

Slično razmišlja i kapiten tima, Danijela Barjaktarović:

“U pripremnom periodu smo dobro trenirali i odigrali nekoliko prijateljskih utakmica, što znači da spremno dočekujemo početak sezone. Naš cilj je osvajanje prvenstva i Kupa”, izjavila je Barjaktarović.

Sjutra se igraju tri utakmice Rudar će ugostiti Jedinstvo u SC “Ada” u Pljevljima, Mediteran Bemax će odmjeriti snage sa Gimnazijalcem u SC “Rea” u Budvi od 18 časova, dok će u SC “Topolica” u Baru Galeb Poliklinika Hipokrat biti domaćin ekipi Nikšića sa početkom od 19 časova.

Prvo kolo biće zatvoreno u nedjelju utakmicu Budućnosti i Morače.

“Raduje nas činjenica da je deset klubova prijavljeno u ligi. Nadamo se lijepoj i zanimljivoj sezoni. Naša ekipa je mlada, vjerovatno i najmlađa, tako da je svaki osvojeni set ili pobjeda uspjeh za nas. Počinjemo sezonu na našem terenu, što djevojčicama daje krila za dobar start”, izjavila je trener ekipe Budućnost, Nela Bičić.

Uloga favorite pripada Morači.

“Ulazimo u novu sezonu sa starim snagama i znam šta mogu očekivati od moje ekipe. Odigrali smo za vikend dobar turnir u Baru, pa stoga očekujemo i dobru igru, ne samo u nedjelju, nego tokom čitave sezone”, kazao je Predrag Đonović, trener Morače.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve