Ponedjeljak, 17 Juna, 2024
Rubrika:

Počelo dvodnevno Otvoreno prvenstvo ljubavi prema sportu

Prvi pokazni trening u trajanju od 20 minuta su odradili mladi takmičari njih 40 iz džudo kluba Stara Varoš. Ispred kluba svim prusutnima se obratio direktor kluba i trener Mladen Jokmanović sa kojim je razgovarao poznati crnogorski novinar Nebojša Šofranac

Prvi dan Otvorenog prvenstva ljubavi prema sportu počeo je grupnim fotografisanjem svih učesnika tj. mladih pobjednika iz klubova – KK All Star, Ženski odbojkaški klub Blok , karate klub Budućnost i Džudo klub Stara Varoš.

Foto: Cdm.me
Nakon kraćeg pozdravnog govora direktorice marketinga i korporativnih komunikacija Lene Bošković, koja je istakla da će kompanija Vezuv Volcano uvijek podržavati i biti pokrovitelj ovakve vrste ljubavi prema sportu, prvenstvo je zvanično počelo.

 

Prvi pokazni trening u trajanju od 20 minuta su odradili mladi takmičari njih 40 iz džudo kluba Stara Varoš. Ispred kluba svim prusutnima se obratio direktor kluba i trener Mladen Jokmanović sa kojim je razgovarao poznati crnogorski novinar Nebojša Šofranac.

Jokmanović se ispred kluba zahvalio Vezuv – Volcanu na podršci i tom prilikom je uručio poklon od strane Džudo kluba.

Drugi pokazni trening su odradili predstavnici KK All Star , koji je došao u najvećem broju – 180 takmičara. Gost KK All Stara je bio crnogorski košarkaš Filip Barović sa kojim je Nebojša Šofranac pričao o reprezentaciji i matičnom klubu. Ispred kluba kompaniji se zahvalio direktor Savo Đikanovic kojom prilikom je uručio dres sa brojem 20, koji simbolizuje jubilej kompanije Vezuv – Volcano.

Foto: Cdm.me

Nakon košarkaša na teren su izašli mladi karatisti, njih 100, koji su demonstrirali borbe, kata ekipno, kata pojedinačno. Šofranac je razgovarao sa proslavljenom karatistkinjom Biserkom Radulović koja je ujedno i trener u klubu. Ispred kluba kompaniji se zahvalio direktor Rajko Vujošević koji je uručio plaketu.

Posljednje na teren su izašle predstavnice ženskog odbojkaškog kluba Blok, njih 120, koje su odradile pokazni trening sa trenerima. Ispred kluba Sofranac je razgovarao sa Časlavom Peroševićem, koji je nakon razgovora predstavniku kompanije Vezuv –Volcano udijelio poklon odbojkašku loptu sa potpisima svih reprezentativaca Crne Gore koji se trenutno nalaze na EP u Holandiji i zahvalnicu.

Važno je napomenuti da su svi učesnici, takmičari, predstavnici klubova dobili zlatnu medalju, zato što su oni svi pobjednici jer se bave sportom. A mladih pobjednika je bilo više od 400.

Nakon pokaznih treninga su uslijedile sportske aktivnosti i takmičenja kako za predstavnike klubova, tako i za publiku.
I za pobjednike tih takmičenja su obezbijeđene simbolične nagrade, poput košarkaških lopti, brendiranje od strane kompanije Volcano, tako i sportskih ranaca.

Događaj je iz publike je pratio proslavljeni glumac Petar Božović, dok je programski voditelj prvenstava poznati crnogorski glumac Vule Marković alijas Ljubo, jedan od akter reklamnih spotova Vezuv Volcano.

Drugog dana Otvorenog prvenstva na programu je bio U18 3×3 turnir, turnir za juniore koji je uvršten u FIBA kalendar, takmičenje u igri 1 na 1 i takmičenje u šutiranju trojki.

Foto: Cdm.me

Lena Bošković je na otvaranju prvenstva kazala da ima veliku privilegiju da ispred kompanije Vezuv Volcano bude domaćin  ogromnom broju predivnih mladih pobjednika.

“Oni rastu pobjednički jer se bave najljepšom životnom aktivnošću. Bave se sportom. Sport nas uči da budem vrijedni, da postižemo uspjehe, da stičemo prijatelje, da budemo dio tima, da postujemo fer pley, da razvijamo duh i tijelo… jednom riječju DA BUDEMO BOLJI LJUDI! Zato je sport uvijek pobjednik. Zato smo danas na Otvorenom prvenstvu ljubavi prema spotu i zato ćemo mi iz Vezuv Volcana uvijek biti pokrovitelji te ljubavi. Ovo je otvoreno prvenstvo i zato početak ovog događaja ne prati neko spektakularno otvaranje. Dovoljno je reći: Dragi moji, rastite pobjednički i hajde da svima pokažemo šta ste naučili”, poručila je Bošković.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve