Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Plavi igraju za majstoricu: Neka bude kao u subotu veče!

Izabranici Dejana Milojevića večeras treba da urade istu stvar, na istom mjestu, u svojoj ''Morači'', kako bi finalnu seriju ABA lige odlučila majstorica

Košarkaši Budućnosti izdržali su prije dvije večeri pritisak i pobijedili Crvenu zvezdu.

Izabranici Dejana Milojevića večeras treba da urade istu stvar, na istom mjestu, u svojoj ”Morači”, kako bi finalnu seriju ABA lige odlučila majstorica.

– Četvrta utakmica će sigurno biti zahtjevna. Nema puno vremena za oporavak, odmor, ni za veliku analizu. Pokušavamo u hodu da uradimo sve što je moguće da budemo što bolji i vratimo seriju u Beograd, rekao je trener ”plavih”.

Na sličan način razmišlja i centar Vili Rid.

– Napravili smo neke greške u trećoj utakmici. Mislim da smo bili odlični u odbrani, ali vjerujem da možemo da ubrzamo igru i postignemo neke lake poene za pobjedu, istakao je Rid.

Koncentracija je neophodna u mečevima ovakvog značaja, smatra trener gostiju Dejan Radonjić.

– Prevelikog vremena za pripremu naredne utakmice nema i pokušaćemo da ga iskoristimo da osvežimo i pripremimo ekipu. Treba skoncetrisano da uđemo u meč sa ciljem da smanjimo broj grešaka i sa željom da imamo veći kontinuitet dobrih minuta u odnosu na treći meč, rekao je Radonjić.

Kapiten Beograđana Branko Lazić najavljuje veliku borbu.

– Iza nas je teška utakmica, jedan dan iskoristićemo za odmor, trening i pripremu narednog meča. Moraćemo borbeno u ovaj meč, sa puno energije kao i uvijek, ali uz sve to svakako želimo da produžimo intervale dobre igre u odnosu na treću utakmicu i ispravimo i korigujemo neke stvari iz prethodnog duela, poručio je Lazić.

Crvena zvezda i Budućnost igraće večeras od 20.30.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve