Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Plav: Ajkule u jezeru, divna promocija vaterpola

Događaju je prisustvovao ministar sporta Vasilije Lalošević, koji je u neobičnom, a prelijepom ambijentu, našim mladim vaterpolistima uručio godišnje stipendije za perspektivne sportiste

Članovi naše kadetske (U15) vaterpolo reprezentacije, koji su sjajnom igrom osvojili srca naše javnosti osvajanjem srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Podgorici, danas su posjetili sjever naše države i promovisali vaterpolo u neobičnom ambijentu.

Odigrali su revijalnu utakmicu u Plavskom jezeru!

Pokrovitelji događaja i pokretači ideje da se naš najtrofejniji sport prvi put predstavi na našem predivnom sjeveru bili su Opština i Turistička organizacija Plav, kao i Vaterpolo i plivački savez Crne Gore u saradnji sa Turističkom organizacijom Kotor.

Ispred domaćina naše mlade “ajkule” dočekali su Nihad Canović, predsjednik Opštine Plav, Alen Balić, predsjednik Skupštine Opštine Plav, Eldin Feratović, direktor TO Plav, te Vlado Knežević, direktor Centra za kulturu “Husein Bašić”. Delegaciju VPSCG predvodio je Mirza Krcić, predsjednik Skupštine VPSCG.

Događaju je prisustvovao ministar sporta Vasilije Lalošević, koji je u neobičnom, a prelijepom ambijentu, našim mladim vaterpolistima uručio godišnje stipendije za perspektivne sportiste.

“>

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve