Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Petrovac želi da nastavi seriju, Rudar rasterećen

Rudar putuje na Jadran sa ciljem da prekine niz od dva vezana poraza. Pljevljaci su izgubili kući od Budućnosti, a potom primili pet golova od Dečića u Tuzima

Petrovac je jedna od dvije prvoligaške ekipe bez poraza u elitnom rangu.

Izabranici Mladena Lambulića izvukli su se u prošlom kolu potiv Jezera kada su gubili dva razlike, ali su nakon tog remija dozvolili Dečiću da se osamostali na vrhu. “Nebo-plavi” generalno igraju za respekt i večeras (20.00) idu na maksimalan učinak protiv Rudara, koji potencijalno može da im donese ulogu lidera.

-Radili smo dobro ove sedmice. Atmosfera u ekipi je na visokom nivou. Stručni štab nas je upoznao sa vrlinama i manama Rudara. Nastojaćemo da iskoristimo ono što znamo i vratimo se u pobjednički ritam. Respektujemo protivnika, ali kao i do sada igraćemo napadački. Ofanzivna igra je naš stil i to nećemo mijenjati -ističe vezista Jovan Vujović.

Rudar putuje na Jadran sa ciljem da prekine niz od dva vezana poraza. Pljevljaci su izgubili kući od Budućnosti, a potom primili pet golova od Dečića u Tuzima.

Duel sa Petrovcem je šansa da se momci Srđana Nikića pomjere sa četiri boda osvojena protiv Mornara i Iskre.

-Idemo u goste fenomenalnom sastavu koji se u utakmici sa Dečićem pokazao u najboljem svjetlu. Petrovac je favorit, ali to mora da opravda na terenu. U naletu, puni kvaliteta, sa nekoliko igrača koji u svakom trenutku mogu da riješe meč. Probaćemo da ih zaustavimo i u boljem raspoloženju uđemo u nastavak prvenstva. Svakome možemo da stanemo na crtu, ako ispoštujemo ono što smo spremali pethodnih dana očekujem pozitivan epilog – rekao je Nikić, strateg Rudara.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve