Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Petar Mijović ostaje trener Budućnosti i naredne sezone

Budućnost je zbirno od Crvene zvezde poražena sa 79 poena razlike, što je nezabilježeno u istoriji košarke na ovim prostorima i po tome će se sezona pamtiti još dugo, dugo.

Od ideje, nekih medija, da se Dejan Radonjić vrati na klupu Budućnosti nije bilo ništa, tako da će Petar Mijović sa klupe predvoditi Podgoričane i naredne sezone.

Mijović je treći put preuzeo ekipu Budućnosti i u finišu prošle sezone vodio tim u dva najteža poraza u regionalnoj ligi u istoriji u polufinalu AdmiralBet ABA lige od Crvene zvezde.

Budućnost je zbirno od Crvene zvezde poražena sa 79 poena razlike, što je nezabilježeno u istoriji košarke na ovim prostorima i po tome će se sezona pamtiti još dugo, dugo.

“Petar Mijović je zaslužio povjerenje Upravnog odbora i nastaviće saradnju sa Budućnost Volijem! Mladi stručnjak ima bogatu istoriju i povezanost sa našim klubom jer je 2019. godine na klupi Budućnosti naslijedio Jasmina Repešu i osvojio titulu prvaka Crne Gore. Naredne sezone, koja je prekinuta zbog koronavirusa, preuzeo je ekipu tokom sezone i osvojio Kup Crne Gore. Na kraju upravo završene sezone Mijović je preuzeo plavo-bijele i predvodio ih do nove titule u domaćem šampionatu. Petar će biti upravo ta potrebna energija koja treba našem timu u periodu koji je pred nama. Naša ekipa će igrati i ove godine Evrokup, i već znamo određen broj protivnika iz grupe i znamo da neće biti lako. Tu je i jaka konkurencija u ABA ligi, pa ćemo zajedno sa našim Petrom prionuti na posao da napravimo što jaču i konkurentniju ekipu”, piše u saopštenju kluba.

Mijovića čeka jako težak posao u sklapanju ekipe, jer Budućnost pod ugovorom ima samo dvojicu igrača – Petra Popovića i Igora Drobnjaka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve