Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Peta vezana pobjeda Bostona, Milvoki ne može bez Janisa

Šei Gildžes Aleksander zatrpao je koš Seventisiksersa, a meč je završio sa 37 poena što mu je donijelo epitet najefikasnijeg pojedinca utakmice.

Još jedan sjajan meč odigran je rano jutros u NBA ligi. Portland je vodio glavnu riječ tokom većeg dijela meča protiv Klivlenda, ali su Kavalirsi furioznom igrom u završnici preokrenuli i vratili se na pobjednički put – 119:113.

Mičel je bio najzaslužniji za slavlje sa 26 poena, ali podjednako bitnu ulogu odigrao je i Alen sa 24 poena, deset skokova i šest asistencija. Lilard je imao veče za pamćenje, 50 poena ubacio je uz procenat šuta iz igre od 57 odsto.

Ekipa Oklahome osvetila se Filadelfiji savladavši je identičnom razlikom kojom je 1. januara poražena pred svojim navijačima – 133:114.

Šei Gildžes Aleksander zatrpao je koš Seventisiksersa, a meč je završio sa 37 poena što mu je donijelo epitet najefikasnijeg pojedinca utakmice.

Na drugoj strani istakao se Džoel Embid sa 30 poena i 10 skokova, a dabl-dabl učinak u redovima domaćina imao je i Džejms Harden sa 24 poena, 15 asistencija i šest uhvaćenih lopti.

Boston je u Barklejs centru savladao Bruklin upisavši petu vezanu pobjedu – 109:98. Džejson Tejtum (20 poena, 11 skokova) i Markus Smart (16 poena, 10 asistencija) zabilježili su dabl-dabl u pobjedničkoj ekipi, dok je u ekipi Netsa prednjačio Kajri Irving sa 24 poena.

Milvoki je u odsustvu Janisa Adetokunba te Krisa Midltona prekinuo niz od dva trijumfa. Bolji od Baksa bio je Majami – 108:102. U prvi plan je izbio Nigerijac Gejb Vinsent sa 28 poena, dok je Bem Adebajo zabilježio dabl-dabl učinak (24 poena, 12 skokova).

U posljednjem meču Toronto je savladao Šarlot – 124:114. Istakao se Paskal Sijakam sa 35 poena, sedam skokova i tri asistencije, dok je na suprotnoj strani tri poena manje ubacio Lamelo Bol.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve