Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Pepe Imaz: Vidjeli ste da je Novak čovjek, a ne mašina za pobjede

''Tada su svi vidjeli da je ljudsko biće, a ne hladna mašina za pobjeđivanje. Nije bilo euforije, već osjećaja svjesnosti, empatije i mnogo ljubavi, tada kada se popeo na tribine i srušio se''

Bivši saradnik Novaka Đokovića Pepe Imaz, kaže da je čestitao Novaku Đokoviću titulu na Australijan openu.

Krajem januara srpski teniser je stigao do desete krune u Melburnu, a ukupno 22. grend slem trofeja čime se izjednačio sa Rafaelom Nadalom.

“Poslao sam Novaku poruku i rekao mu koliko ga volim, da je ta titula nešto predivno, ali da je to što nas je naučio još ljepše, kada je pokazao tu emociju ljubavi“, rekao je Imaz za Marku, misleći na momenat na kraju meča, kada je Novak po završetku meča otišao do lože, kako bi sa majkom Dijanom i bratom Markom proslavi veliki uspjeh.

“Tada su svi vidjeli da je ljudsko biće, a ne hladna mašina za pobjeđivanje. Nije bilo euforije, već osjećaja svjesnosti, empatije i mnogo ljubavi, tada kada se popeo na tribine i srušio se“.

Naredni turnir na kojem bi Novak trebalo da učestvuje igra se u Dubaiju od 27. februara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bellarina
17.02.2023-13:27 13:27

E baš se vidi, otkad ga ti uvati u tu tvoju mašinu, iž njega nestade oni prađedovski mu gen. Nodža, nije kasno, nikad, ostani svjetski sportaš, imaš ti to u sebi, pokaza si do sad, samo se osvijesti, razmisli šta to stvarno i znači.