Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Pavićević pred gostovanje Uniksu: Ne zavisimo od ove utakmice, ali

Izabranici Mihaila Pavićevića su prošle nedjelje protiv ruske ekipe bili u igri nekih 15-ak minuta, ali je onda do izražaja došla kratka rotacija ''ponosa Bara'', ali i suvi kvalitet Uniksa

Od tri najteža gostovanja kada je riječ o putovanjima, košarkašima Mornara su ”zapala” dva.

Prvo, na Kanarskim ostrvima, odrađeno je perfektno (pobjeda protiv Gran Kanarije).

Sada je na red došlo drugo. Barani u četvrtoj rundi grupe H Top 16 faze Evrokupa večeras igraju sa Uniksom u Kazanju.

Izabranici Mihaila Pavićevića su prošle nedjelje protiv ruske ekipe bili u igri nekih 15-ak minuta, ali je onda do izražaja došla kratka rotacija ”ponosa Bara”, ali i suvi kvalitet Uniksa.

A, pred goštovanje u Tatarstanu Mornar ima mnogo problema.

Osim povrede Džejkoba Pulena, Pavićević neće moći da računa na Dereka Nidama, koji nije otputovao zbog manjih zdravstvenih problema.

– Mi ne zavisimo od ove utakmice, kao što nijesmo zavisili ni od prošle sa Uniksom. Mi ćemo se sa Andorom i Gran Kanarijom boriti za prolaz dalje. Imamo problema sa Smitom i Nidamom, ali koga nema bez njega se mora, ovo je šansa za igrače da se nametnu. Čeka nas teška utakmica, idemo da se nadigravamo, rekao je Pavićević.

Taj prvi duel u “Topolici” stigao je nakon dva zahtjevna duela protiv Andore i Crvene zvezde. A, nakon tri poraza “mornari” su odreagovali dobrom partijom i sigurnom pobjedom protiv Borca za vikend u ABA ligi. U Kazanju neće imati rezultatski imperativ, jer je jasno da su Džordan Morgan i drugovi apsolutni favorit.

– Na utakmici u Baru smo vidjeli da ako igramo koncentrisano, da možemo da im pariramo. Idemo u Rusiju da pokušamo da što duže odigramo u boljem ritmu, da budemo što duže u utakmici i da se, ako budemo u najboljem izdanju, nadamo pobjedi, kao protiv Gran Kanarije, rekao je Sead Šehović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve