Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Partizan igra neodgovorno u serijama

Monako je iskoristio sve slabosti Partizana i pobijedio sa 85:70 (14:16, 30:22, 21:23, 20:9) i na taj način ozbiljno doveo u pitanje učešće u plej-inu ove sezone.

Košarkaši Partizana poraženi su Monte Karlu od Monaka i nastavili sa neodgovornim pristupom igri koja je glavno obilježje Beograđana ove sezone.

Monako je iskoristio sve slabosti Partizana i pobijedio sa 85:70 (14:16, 30:22, 21:23, 20:9) i na taj način ozbiljno doveo u pitanje učešće u plej-inu ove sezone.

Partizan je imao priliku u posljednjoj četvrtini da uđe u neizvjesnu završnicu i ostvari pobjedu u Monte Karlu, ali je doživio pravi frezultatski brodolom kao da je tim sastavljen od košarkaških početnika bez iskustva u teškim mečevima.

Partizan je do posljednje četvrtine držao rezultatski priključak, a onda je Monako serijom 9:0 stavio tačku na sve gluposti Obradovićevog tima i osvojio oba boda.

Ovaj tim Partizana jednostavno djeluje kao skup klovnova bez pobjedničkog mentaliteta.

Veliki broj grešaka, 16 izgubljenih lopti, previše soliranja i katastrofalan skok pod svojim košem, odnosno dopuštanje rivalu velikog broja ofanzivnih skokova osnovna su karakteristika ovog tima Partizana koji nema odgovornost u igri ni u odbrani, a ni u napadu.

Partizan na papiru ima kvalitetniji tim od prošle sezone, ali ova ekipa osim talenta nema želju, htjelnje, a ni lodgovornost da bi napravila rezultatski iskorak što čudi s obnzirom da je Željko Obradović oduvijek vodio timove sa ogromnim stepenom odgovornosti u igri tima u odbrani i napadu.

Partizan je večeras imao bolji šut za tri, bolji sa linije slobodnih bacanja i bolji za dva poena, a opet je izgubio jer je neodgovorno igrao u odbrani i dozvolio protivniku 17 skokova u napadu.

Nepovoljna okolnost za Partizan je što i protiv Monaka ima negativan učinak u dvije utakmice, pošto je u beogradu pobijedio sa samo četiri porna razlike (89:85).

Partizan je na parketu večeras imao samo dva raspoložena igrača – Kevin Panter je ubacio 28 poena, uz odlične procente šuta i indeks korisnosti 31, dok je Frenk Kaminski završio utakmicu sa 17 poena, četiri skoka i dvije blokade.

S druge strane Majk Džejms je postigao 19 poena imao sedam asistencija i pet skokova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve