Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Opština i FSCG pokrovitelji projekta: Reflektori i u Beranama

Postavljanjem reflektora, fudbalski stadion dobiće novi izgled i ispuniće standarde za odigravanje međunarodnih utakmica, a ovo je samo jedan od poslova koji je u prethodnom periodu urađen na ovom objektu

Na Gradskom stadionu u Beranama u narednom periodu moći će da se odigravaju utakmice u noćnom terminu, nakon što budu stavljeni u funkciju reflektori koje Opština Berane postavlja u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore, saopšteno je iz beranske opštine.

Stadion Berane, Foto: www.berane.me

Postavljanjem reflektora, fudbalski stadion dobiće novi izgled i ispuniće standarde za odigravanje međunarodnih utakmica, a ovo je samo jedan od poslova koji je u prethodnom periodu urađen na ovom objektu.

Radovi na postavljanju reflektora su u toku, a počeli su 5. septembra.

“Podignuta su četiri stuba rasvjete visine 42 metra i na njima se nalazi po četrdeset reflektora, koji će ispunjavati kriterijume za igranje utakmica od najvećeg značaja”, saopšteno je iz Opštine Berane.

Podsjetimo, prije dvije godine završena je rekonstrukcija istočne tribine. Sportska infrastruktura u Beranama postala je bogatija za tribinu kapaciteta 5.000 mjesta u sklopu koje se nalaze svi sadržaji neophodni za odgiravanje utakmica. Realizacija ovog projekta koštala je 1,7 milion eura, dok je nekoliko godina ranije u izgradnju pomoćnih terena investirano 350 hiljada eura.

U planu je i rekonstrukcija zapadne tribine čime će se zaokružiti ova lijepa sportska priča.

Stadion je otvoren 1981. godine i jedan je od najvećih u državi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve