Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Ogroman udarac za Čelsi zbog Abramoviča i njegovih veza sa Putinom

Ako sankcije i dalje budu na snazi do ljetnog prelaznog roka, to će biti veliki problem za Čelsi kada je u pitanju odbrana, pošto su Cesar Aspilikueta, Andreas Kristensen i Antonio Ridiger ostali bez ugovora

Odluka britanske vlade da uvede sankcije Romanu Abramoviču i zamrzne njegovu imovinu stvorila je veliki problem za Čelsi. Rus je i dalje vlasnik kluba, uprkos svojoj namjeri da proda, tako da će svakodnevno poslovanje Plavih biti značajno pogođeno u narednim danima, sedmicama, pa čak i mjesecima.

Od mnogih negativnih uticaja zamrzavanja imovine Abramoviča na Čelsi, jedan od najvećih problema u sportskom smislu je to što klub ne može potpisati nove igrače ili pregovarati o novim ugovorima dok ove sankcije ostaju na snazi.

Ako sankcije i dalje budu na snazi do ljetnog prelaznog roka, to će biti veliki problem za
Čelsi kada je u pitanju odbrana, pošto su Cesar Aspilikueta, Andreas Kristensen i
Antonio Ridiger ostali bez ugovora.

Ova tri igrača sada će možda morati da odu, čak i ako žele da ostanu, što je dobra vest za Barselonu. Proteklih nekoliko sedmica, Barselona je naporno radila kako bi uvjerila Kristensena da dođe na Kamp Nou kada mu istekne ugovor sa Čelsijem.

Već je postojao optimizam oko njegovog dolaska u katalonski klub, ali sada će ga biti još više. Što se tiče Aspilikuete, on je igrač kojeg bi Barselona željela da dovede, ali njegova budućnost ostaje pod znakom pitanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve