Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

OFK Titograd: Romantičari upisuju novu generaciju fudbalera

Kako se navodi na klupskom sajtu, “romantičari” će testirati dječake rođene 2007. i 2008. godine

Omladinski fudbalski klub Titograd će od 07. maja do 15. juna vršiti selekciju nove generacije fudbalera.

Foto: Cdm.me

Kako se navodi na klupskom sajtu, “romantičari” će testirati dječake rođene 2007. i 2008. godine.

Svi zainteresovani roditelji, mogu svoje mališane prijaviti popunjavanjem aplikacione forme i dostavljanjem iste na mejl adresu [email protected].

Treninzi će se obavljati tri puta nedjeljno – utorkom, četvrtkom i subotom od 18.30 do 19.30 časova, a iste će vršiti trener petlića OFK Titograda Mirko Šćepanović i njegov pomoćnik Vladan Savić.

Nakon mjesec dana, odnosno 15. juna biće saopštena imena dječaka koji će nositi dres podgoričkog kluba.

Petlići OFK Titograda, pod rukovodstvom trenera Mirka Šćepanovića, jedina su neporažena ekipa u ligi, nalaze se na prvom mjestu na tabeli sa 22 pobjede i jednim remijem iz 23 utakmice.

Najmlađi članovi kluba su putovali u Beograd, gdje su igrali protiv Crvene Zvezde i Partizana. Sa Crvenom zvezdom su odigrali neriješeno 1:1, a Partizan su pobijedili rezultatom 5:4.

Takođe, petlići OFK Titograda su učestovali i na Valter kupu u Sarajevu gdje su igrali sa nekim od najjačih evropskih klubova. Osvojili su bronzu, a na tom putu su pobijedili Inter iz Milana, Basakšehirsport, Slovačko iz Slovačke, Spartak iz Banjaluke.

Takođe, izabranici Mirka Šćepanovića učestvovali su na turniru u Raškoj, gdje su pobijedili Vojvodinu, Crvenu Zvezdu i generalno ostavili odličan utisak.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve