Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Odlučeno na skupštini: Bojana Popović i Boro Mračević novi potpredsjednici COK-a

Izabrani su i novi članovi Upravnog odbora – Radmila Petrović, Dejan Bajić i Rajko Kosić

Bojana Popović i Boro Mračević novi su potpredsjednici Crnogorskog olimpijskog komiteta, odlučeno je na Skupštini ove asocijacije.

Adžić i Popović, Foto: Cdm.me

“Ja sam praktično od završetka moje karijere, od 2012. bila dio Olimpijske kuce kao ćlan Izvršnog odbora i sada sa ovom novom funkcijom nastavljamo borbu za Olimpizam, za sportiste, i ovako, u ovom timu u kojem smo sada, koji čine divni ljudi sa kojima sam sarađivala svih ovih godina, mislim da smo na pravom putu da to bude jače i bolje i da sportisti dobiju ono što je neophodno da se postignu sto bolji rezultati.” istakla je Bojana Popović.

Izabrani su i novi članovi Upravnog odbora – Radmila Petrović, Dejan Bajić i Rajko Kosić. Na Skupštini je usvojen i Statut Crnogorskog olimpijskog komiteta, kao i fininsijski izvještaj za 2018. Kao izuzetno uspješnom ocijenjena je organizacija Igara malih zemalja koje su održane sredinom godine u Crnoj Gori.

Predsjednik Dušan Simonović je napomenuo da je organizacija koštala oko 2,2 miliona eura, da je ostao dio duga, ali da će i te obaveze ubrzo biti pokrivene kroz pomoć Vlade ili kreditom.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve