Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbojkašice sa stilom završile grupu Srebrne lige: Da u polufinalu odigramo najbolju utakmicu

Selektor Milorad Krunić bio je veoma zadovoljan igrama u ovom ciklusu

Ubjedljivom pobjedom nad Farskim Ostrvima, crnogorske odbojkašice ovjerile su prvo mjesto u grupi CEV Srebrne lige pred završni turnir.

Selektor Milorad Krunić bio je veoma zadovoljan igrama u ovom ciklusu.

„Čestitao bih djevojkama na pobjedi i osvojenom prvom mjestu u grupnoj fazi Evropske lige. Zaista jedan dobar rezultat, pet pobjeda i jedan poraz. Taj jedan poraz u Portugalu, gdje nismo “pregaženi”, i tu smo pružili otpor i tu smo vrlo lako mogli doći bar do jednog boda. Nadam se da ćemo u polufinalu Evropske lige odigrati svoju najbolju utakmicu, to mi je jedina želja koju imam u ovom momentu. Čestitam curama još jednom na kompletnoj igri svih šest kola“, rekao je Krunić.

Danijela Džaković bila je jedna od boljih u našem timu prethodne večeri.

„Čestitala bih curama na pobjedi 3:0 i plasmanu na fajnl for. Utakmica sa Farskim Ostrvima je završena očekivanim rezultatom ali isto tako sa malim iznenađenjima sa njihovom dobrom atmosferom u prvom setu. Spremne smo za fajnl for, mislim da možemo da napravimo veliki uspjeh i uzmemo jednu od medalja“ istakla je Danijela Džaković.

Završni turnir je sljedećeg vikenda u Gracu, a nakon mečeva posljednjeg kola biće poznat rival crnogorske reprezentacije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve