Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Objavljeni detaljni smjene trenera Bajerna

Bajern je 19. marta izgubio prvo mjesto na tabeli, pošto je poražen u Leverkuzenu od Bajera 1:0 u 25. kolu Bundeslige. Čelnici Bajerna su poslije nekoliko dana odlučili da smijene Nagelsmana i da na njegovo mjesto postave Tomasa Tuhela

Počasni predsjednik fudbalera Bajerna Uli Henes izjavio je danas da je Julijan Nagelsman dobio otkaz na mjesto trenera, pošto je poslije poraza od Bajera iz Leverkuzena otišao na odmor umjesto da razgovara sa rukovodstvom o trenutnoj situaciji u minhenskom klubu, prenosi Kiker.

Bajern je 19. marta izgubio prvo mjesto na tabeli, pošto je poražen u Leverkuzenu od Bajera 1:0 u 25. kolu Bundeslige. Čelnici Bajerna su poslije nekoliko dana odlučili da smijene Nagelsmana i da na njegovo mjesto postave Tomasa Tuhela.

“Nagelsman nije smio da ode na skijanje poslije poraza u Leverkuzenu. Da je ostao u Minhenu sigurno bi čelnici kluba sa njim obavili razgovor u ponedjeljak ili utorak i vjerovatno do ovog ne bi ni došlo. Ko zna šta bi se dešavalo da nije bio na skijanju i da su mogli da ga dobiju. Bilo je igrača koji su ostali u Minhenu tokom reprezentativne pauze kao što je Tomas Miler. Oni su sami trenirali, jer je Nagelsman bio na skijanju”, rekao je Henes.

Direktor Bajerna Oliver Kan i sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić su se našli na meti kritika, jer nisu Nagelsmanu saopštili da je dobio otkaz već njegovim saradnicima. Kan i Salihamidžić su objasnili da su pokušali da kontaktiraju Nagelsmana, ali da ga nisu pronašli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve