Utorak, 21 Maja, 2024
Rubrika:

Obećana pomoć Otrant Olimpiku: Opština Ulcinj spašava klub

Na sastanku je odlučeno da će se opština Ulcinj maksimalno angažovati za rješavanje navedene situacije, te da će se po hitnom postupku, u saradnji sa gradskim preduzimačima, izvršiti hitna sanacija svlačionica i drugih pratećih prostorija radi osposobljavanja stadiona Olimpika za ligaške utakmice

Predsjednik Otrant Olimpika, Nedžad Hasanaga, kao i drugi predstavnici kluba, juče su se sastali sa gradonačelnikom Ulcinja Ljorom Nerkićem i drugim predstavnicima užeg kabineta opštine. Sastanak je održan zbog teške finansijske situacije u kojoj se klub trenutno nalazi.

Otrant, Foto: Cdm.me

Na sastanku je odlučeno da će se opština Ulcinj maksimalno angažovati za rješavanje navedene situacije, te da će se po hitnom postupku, u saradnji sa gradskim preduzimačima, izvršiti hitna sanacija svlačionica i drugih pratećih prostorija radi osposobljavanja stadiona Olimpika za ligaške utakmice.

U narednom periodu se očekuje intenzivnije angažovanje gradske uprave u procesu finansiranja i održavanja kluba sa ciljem da se Otrant Olimpik sačuva i bude odskočna daska za mnoge mlade talente iz Ulcinja. S tim u vezi, u narednom periodu se očekuje održavanje donatorske večere, gdje se očekuje prisustvo svih gradskih privrednika i postavljanje funkcionisanja kluba na održivim osnovama.

Upućen je apel sugrađanima, privrednicima i ostalima koji u Ulcinju vrše svoje životne i poslovne aktivnosti da na bilo koji način, shodno mogućnostima, doprinesu razvoju i održavanju OFK Otrant Olimpik, koji se takmiči u drugoligaškom rangu, a ima i mlađe selekcije.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve