Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nojer: Otići ću kada više ne budem potreban

I Bajern i Njemačka mogu još uvijek sa velikom sigurnošću da se oslone na sjajnog Manuela Nojera još od 2011. od kada je praktično sve vrijeme prvi izbor i u klubu i u reprezentaciji i to je svima jasno. Jasno je i njemu samom pa kaže da će se povući kada osjeti da to više nije tako

Golman Bajerna, reprezentativni čuvar mreže Nemačke Manuel Nojer kaže da će završiti karijeru kada oseti da više nije potreban.

Nojer, Foto: Hotsport.rs

I Bajern i Njemačka mogu još uvijek sa velikom sigurnošću da se oslone na sjajnog Manuela Nojera još od 2011. od kada je praktično sve vrijeme prvi izbor i u klubu i u reprezentaciji i to je svima jasno. Jasno je i njemu samom pa kaže da će se povući kada osjeti da to više nije tako.

“Kada osjetiš da više nijesi potreban teško je pronaći motiv svakog dana. Taj osećaj da si potreban saigračima, to je ono što te pokreće na najbolji način”, rekao je Nojer za Velt.

“I dalje imam osjećaj da sam veoma potreban u reprezentaciji i da su svi zadovoljni što sam ovdje. Naravno, to nije dovoljno, uvijek moram da budem na visini zadatka. Moje dobre partije su velikim djelom rezultat moje ljubavi prema fudbalu. Imam 33 godine, ali kada sam na terenu i dalje osjećam da mogu da napredujem”, ispričao je Nojer.

“Još uvijek me nervira kada mi ne ide kao pre nekih devet ili deset godina i još uvek se radujem kada sve ide kako treba. Mislim da je to znak da mi sve ovo što radim još uvek mnogo znači. Još uvek sam veoma ambiciozan, želim da igram dokle god mi tijelo to dozvoli, zabavljam se i potreban sam saigračima. Kada si mlad, ne moraš mnogo da se trudiš da ostaneš u formi, ali to se mijenja i već to primjećujem tako da veoma vodim računa o tome kako pristupam svim stvarima u životu”, dodao je iskusni golman.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve