Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Ništa od meča Đoković – Kecmanović, Ečeverija rival najboljem na svijetu

Protivnik Ećeverije u drugom kolu biće najbolji na svijetu Novak Đoković koji na Mastersu u Parizu i završnom mastersu u Rimu brani prvo mjesto na ATP listi.

Imao je Miomir Kecmanović sve u svojim rukama u prvom kolu pariksog mastersa, vodio sa 1:0 u setovima protiv 31. tenisera sveta Tomasa Martina Ečeverija, u taj-brejku drugog došao do meč lopte, ali nije imao snage da zada Argentincu konačni udarac, da zakaže sudar sa Novakom Đokovićem u drugom kolu – 1:2 (6:4, 6:7, 4:6).

Protivnik Ečeverije u drugom kolu biće najbolji na svijetu Novak Đoković koji na Mastersu u Parizu i završnom mastersu u Rimu brani prvo mjesto na ATP listi.

Umjesto u drugom kolu Pariza igrao je Kecmanović danas sa Đokovićem dubl protiv para Gonzalo Eskobar – Aleksandr Nadovjesov i pobijedio sa 6:4, 6:2.

Plasman u 2. kolo obezbijedio je Dušan Lajović. On se posle poraza u kvalifikacijama od Markusa Girona dobio šansu u glavnom žrebu kao srećni gubitnik i u potpunosti ju je iskoristio srušivši Francuza Benjamina Bonzija – 2:0 (7:5, 6:3).

Deveti teniser svijeta Njemac Aleksandar Zverev plasirao se danas u drugo kolo, pošto je savladao Mađara Martona Fučoviča sa 2:1 po setovima 4:6, 7:5, 6:4.

Zverev je do pobjede nad 52. teniserom na ATP listi je stigao poslije dva sata i 39 minuta igre.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve