Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikšićani ubjedljivi protiv Zete u Tuzima: Sutjeska dva od dva

Nikšićani su vezali dvije pobjede i od samog starta se nametnuli kao lider prvoligaškog karavana. Nakon pobjede na premijeri protiv Podgorice (1:0), prije dva dana su izabranici Milije Savovića bili ubjedljivi protiv Zete u Tuzima – 4:0

Lijep pogled na tabelu iz ugla Sutjeske.

Nikšićani su vezali dvije pobjede i od samog starta se nametnuli kao lider prvoligaškog karavana. Nakon pobjede na premijeri protiv Podgorice (1:0), prije dva dana su izabranici Milije Savovića bili ubjedljivi protiv Zete u Tuzima – 4:0.

Golubovčani nijesu mjerilo, ako se zna da su kasno počeli pripreme i u takmičenje ušli sa slabijim timom, ali nikome nije lako dati četiri gola.

Razlika u kvalitetu mogla je da bude i ubjedljivije izražena.

– Objektivno, kvalitetniji smo rival, a to smo i potvrdili. Međutim, ne smijemo se uljuljkati. Sad nam u goste dolazi Jezero, pa gostujemo Rudaru, ali ovo je tim koji se još uklapa i nadam se sve boljim partijama. Trebalo nam je svježine, šef je odabrao tim koji najbolje može odgovori obavezama u ovom momentu i to je donijelo rezultat. Za Plavljane ćemo, vjerovatno, imati drugu formulu i sve tako do prvenstvene pauze, a nju jedva čekamo. Mislim da će Sutjeska tek nakon predaha pokazati punu snagu – kaže zadovoljno najbolji strijelac Sutjeske Božo Marković, koji je protiv Golubovčana postigao dva gola, iako je ušao sa klupe u nastavku meča.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve