Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Nejmar feštama u Parizu izluđuje komšije: Šta mu znači kazna od 135 eura?

Neymar je 2017. godine doselio u PSG, a ugovor s klubom mu traje od 2025. godine

Fudbale PSG-a Neymar opet je svojim ponašanjem privukao pažnju francuskih medija, a da nema mira i da se još uvijek nije odvikao burnog privatnog života, dokaz su nova žalba komšija i teške riječi koje mu je upitio jedan od lokalnih upravnika.

Neymar je nedavno proslavio 31. rođendan, a kako se navodi, muzika na fešti je bila toliko glasna da je uznemirila ljude koji žive na tom području i kako to nije prvi put da se dešava, optužbe su bile vrlo direktne.

Luc Wattelle, lokalni upravnik koji živi blizu Neymarove kuće i koji se bavi tim problemom, predstavio je Brazilca kao “pojedinca bez poštovanja” i da atmosfera koju pravi nije buka, već stvara osjećaj neugodnosti. Zbog toga, pokušaće i sudski da se obračuna s njim.

“Možemo ga kazniti po zakonu, ali zašto je to bitno za nekoga ko s obzirom na svoju platu i novac koji ima ne brine o kazni od 135 eura”, pita se Wattelle i dodaje kako ovo nije prvi put da pravi takvu buku i na taj način privlači pažnju.

Neymar je 2017. godine doselio u PSG, a ugovor s klubom mu traje od 2025. godine. Trenutna vrijednost na Transfermarktu je 75 miliona eura.

U ovoj sezoni je odigrao ukupno 26 mečeva, a postigao je 17 pogodaka i upisao 16 asistencija, što ipak govori da je u dobroj formi.

Izvorklix.ba

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve