Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nema dileme: Melo doputovao u Torino, Pjanić ide u Barselonu

Ono o čemu se špekuliše i nagađa već danima sinoć je i dobilo zvaničnu potvrdu dolaskom Artura na ljekarske preglede u Torino. Brazilski vezista će tokom dana obaviti ljekarske preglede, nakon čega se očekuje i ozvaničenje ugovora. Transfer bi trebalo da dobije službenu formu prije 30. juna. Ljekarske preglede bi tokom dana trebalo da obavi i Pjanić, takođe u Torinu

Nekoliko sati po završetku utakmice Selta – Barselona, Artur Melo je doputovao u Torino i tako su riješene sve dileme – Miralem Pjanić od sljedeće sezone više neće nositi dres Juventusa.

Melo, Foto: Sportsport.ba

Ono o čemu se špekuliše i nagađa već danima sinoć je i dobilo zvaničnu potvrdu dolaskom Artura na ljekarske preglede u Torino.

Brazilski vezista će tokom dana obaviti ljekarske preglede, nakon čega se očekuje i ozvaničenje ugovora. Transfer bi trebalo da dobije službenu formu prije 30. juna.

Ljekarske preglede bi tokom dana trebalo da obavi i Pjanić, takođe u Torinu.

Barselona i Juventus su dogovorili razmjenu dvojice odličnih vezista, a vrijeme će pokazati ko je više profitirao. Da li Katalonci dovođenjem iskusnog 30-godišnjeg Pjanića ili Torinezi angažovanjem sedam godina mlađeg Artura.

Pjanić i Artur će sezonu 2019/20 odraditi u trenutnim timovim, a članovi Barselone, odnosno Juventusa postaće od septembra, tačnije na startu naredne takmičarske godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve