Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Čovićeve kozmetičke promjene u KK Crvena zvezda

Taj upravni odbor čine predsjednik Upravnog odbora i potpredsjednik Upravnog odbora, kao i predsjednik i potpredsjednici Skupštine.

Crvena zvezda Meridianbet objavila je da je održala sjednicu skupštine kluba u jednom beogradskom hotelu i u prisustvu 42 od 57 članova kooptirala dva nova člana u to tijelo.

Takođe, izmjenama statuta je ukinuto Predsjedništvo KK Crvena zvezda, a “znatno veća ovlašćenja u radu miaće novi Upravni odbor”, saopštio je klub.

Taj upravni odbor čine predsjednik Upravnog odbora i potpredsjednik Upravnog odbora, kao i predsjednik i potpredsjednici Skupštine.

“Jednoglasno je potvrđen izbor novog predsjednika i potpredsjednka Upravnog Odbora. Kao što je klub i najavio u zvaničnom saopštenju nakon prethodne sjednice Predsjedništva kluba, te funkcije obavljaće ugledni privrednici, gospoda Željko Drčelić i Živorad Vasić. Mandat novog UO usuglašen je sa trajanjem mandata Skupštine i ostalih tijela na tri godine”, poruka je sa Malog Kalemegdana.

Po tradiciji u Crvenoj zvezdi imaju obavezu, što Zvezdan Terzić redovno radi, da ističu zahvalnost predjedniku svega i svačega u Srbiji.

Možda, ukoliko ne bude promjena nakon parlamentarnih izbora u Srbiji utakmice Crvene zvezde budu počinjale porukama “hvala druže predsjedniče”.

Tokom svog izlaganja izvještaja, predsednik kluba se zahvalio na ogromnoj pomoći predsjedniku Republike Srbije, Vladi Republike Srbije, gradu Beogradu i naslovnom sponzoru kompaniji Meridianbet,kao i kompaniji Telekom, jer bi bez njihove podrške, bez obzira na rekordan prihod od prodaje sezonskih i dnevnih karata, kao i od ugovora sa sponzorima svakodnevni rad kluba, praktično bio nemoguć!, takođe je poruka iz Zvezde.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve