Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

NBA: Lejkersi nakon drame do plej-ofa, prošla i Atlanta

Lebron Džejms je imao 30 poena, 10 skokova i šest asistencija, dok je Entoni Dejvis stigao do 24 poena i 15 skokova

Atlanta Hoksi su u meču plej ina NBA lige savladali na gostovanju Majami Hit 116:105 i osigurali mjesto u plej ofu i to kao sedmoplasirani tim na Istoku. U doigravanje su na Zapadu ušli Lejkersi, koji su poslije drame i produžetaka u Los Anđelesu dobili Minesotu 108:102.

Hoksi su zakazali duel sa Bostonom u prvom kolu plej ofa. Imaće i tim sa Floride još jednu šansu za prolaz. Na svom terenu će dočekati boljeg iz duela između Toronta i Čikaga.

Najefikasniji u timu Atlante bio je Tre Jang sa 25 poena uz osam skokova i sedam asistencija. Pratili su ga Marej sa 18, Bej sa 17 i Bogdan Bogdanović sa 14 poena.

Kajri Lauri sa 33 i Tajler Hiro sa 26 bili su najbolji u redovima domaćina.

Lejkersi su uspjeli da savladaju Minesotu, iako su gotovo cio meč gubili. U prvoj rundi plej ofa igraće protiv Memfisa, dok će Timbervulvsi još jednu šansu za plej of imati kod kuće sa boljim iz duela između Nju Orleansa i Oklahome.

Lebron Džejms je imao 30 poena, 10 skokova i šest asistencija, dok je Entoni Dejvis stigao do 24 poena i 15 skokova.

Tauns sa 24 i Konli sa 23 poena istakli su se kod Minesote, a potpuno je podbacio Edvards koji je imao samo devet poena uz katastrofalan šut iz igre 3 od 17.

Sada je ostala po još jedna dilema na Istoku i Zapadu što se tiče parova plej ofa. Na Istoku će igrati Milvoki – Majami ili pobjednik meča Toronto – Čikago, Boston – Atlanta, Filadelfija – Bruklin i Klivlend – Njujork Niksi. Parovi na Zapadu su: Denver – Minesota ili pobjednik meča Nju Orleans – Oklahoma, Memfis – Lejkersi, Sakramento – Golden Stejt i Finiks – Klipersi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve