Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Nakon više od dva mjeseca pauze, počinje fudbalska liga

Prvi rival Sutjeske je Jezero kraj Bistrice (15 sati), dok Budućnost od 18 gostuje u Petrovcu

Nakon nešto više od dva mjeseca pauze danas se nastavlja Meridianbet Prva crnogorska fudbalska liga.

Kao po navici, klubovi su između dva dijela prvenstva mnogo mijenjali, pa danas kao da praktično počinje nova sezona u CFL.

Sutjesku i Budućnost po svemu sudeći čeka velika borba za titulu, pošto su nakon 19 kola na diobi prvog mjesta s tim što Nikšićani imaju bolju gol-razliku.

Prvi rival Sutjeske je Jezero kraj Bistrice (15 sati), dok Budućnost od 18 gostuje u Petrovcu.

“Nadam se i očekujem da ponovimo pristup kao na pripremnim mečevima. Dobre igre na tim utakmicama su nam ulile sampouzdanje pred nastavak šampionata. Nadam se da ćemo pokazati kvalitet koji imamo i da ćemo naći rješenje za igru Jezera”, rekao je trener Sutjeske Nenad Brnović.

Budućnost u dva meča ove sezone nije savladala Petrovac, ima poraz i remi.

“Prilazimo meču sa Petrovcem kao i svakom drugom. Imamo još 18 utakmica do kraja sezone, nećemo praviti razliku između Petrovca, Dečića u četvrtak ili svih ostalih koje slijede. Svaki duel je važan, tako pristupamo, tako se pripremamo i na psihološkom planu”, kazao je Miodrag Džudović.

Najviše je mijenjao Dečić – desetak fudbalera je došlo, desetak otišlo iz Tuzi.

Novi je i trener, sada je tu Vladimir Gaćinović, čiji tim kreće od duela sa Iskrom.

“Imali smo dosta problema u pripremnom periodu. Otišao je veliki broj igrača, došlo je puno novih. U posljednjih sedam dana došla su tri fudbalera – Marković, Petraci i Šarkić, oni su nam donijeli potrebno osvježenje. Takođe, problem nam je predstavljala i situacija koja se zbog zemljotresa desila u Turskoj. Izgubili smo nekoliko dana, vratili se autobusom i zbog toga nismo ni igrali generalnu provjeru protiv Grblja. Ipak, optimista sam i nadam se dobrom startu”, rekao je Gaćinović.

Parovi 20. kola

Rudar – Mornar (13 h)

Dečić – Iskra (14)

Arsenal – Jedinstvo Franca (14)

Sutjeska – Jezero (15)

Petrovac – Budućnost (18)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve