Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Nakon deset godina: Drogba ispunio obećanje koje je dao Mbappeu

Napadač PSŽ-a nije ni slutio da Drogba za njega ima posebno iznenađenje. Bivši napadač Čelsija saznao je da je prije deset godina obećao Mbapeu da će se fotografisati sa njim, ali se to nije desilo i Drogba je odlučio to da ispravi

U Parizu je sinoć održana dodjela Zlatne lopte, a pobjednik šesti put u svojoj karijeri je bio Lionel Mesi.

foto Twitter

France Football je 64. put u istoriji organizovao ceremoniju Zlatne lopte, a ovaj put čast da bude voditelj pripala je legendarnom napadaču Dideju Drogbi koji je odradio jako dobar posao.

Drogba se jako dobro snašao u ulozi voditelja i svojim komentarima učinio je ovu ceremoniju dosta zanimljivijom. No, u centru pažnje se našo trenutak kada je na binu izašao Kilijan Mbape.

Napadač PSŽ-a nije ni slutio da Drogba za njega ima posebno iznenađenje. Bivši napadač Čelsija saznao je da je prije deset godina obećao Mbapeu da će se fotografisati sa njim, ali se to nije desilo i Drogba je odlučio to da ispravi.

“Prije deset godina prišao mi je jedan dječak koji je želio da se fotografiše sa mnom. Obećao sam mu da ćemo to uraditi nakon utakmice, ali na kraju sam ga odbio jer je to bila ona utakmica protiv Barselone 2009. godine kada smo sramotno pokradeni. Bio sam itekako iznerviran i nijesam pristao da stanem i fotografišem se sa njim. Tek kasnije sam saznao da je to bio Kilijan i sada je došlo vrijeme da ispunim obećanje koje sam mu dao”, rekao je Drogba.

https://twitter.com/i/status/1201588464527069184

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve