Španski teniser Rafael Nadal juče je poražen u četvrtfinalu Australijan open od Austrijanca Dominika Tima.

Foto: Twitter

Nadal je po završetku meča na pres konferenciji bio prilično stegnut u odgovorima. Uz to, gubitak u četvrtfinalu i eventualna odbrane titule od strane Novaka Đokovića donijeli bi smjenu na čelu ATP liste.

Na pitanje koliko je Tim sada opasniji na tvrdim podlogama i kakva je razlika od meča koji su igrali prije par godina na US Openu, Rafa je rekao da ne može to da procijeni.

“Iskreno, ne znam. Ne mogu da vam kažem. Ovo je bio još jedan veliki meč. Ne sjećam se ništa od ranije, možda sam i umoran da razmišljam sada o tome”, rekao je Nadal.

Na pitanje kakva je njegova reakcija na opomenu koju je dobio zbog prekoračenja vremena od 25 sekundi između dva servisa, i šta je rekao direktoru turnira zbog toga, takođe je kratko odgovorio.

“Ništa. Nijesam rekao ništa direktoru turnira jer ga tu nije bilo uopšte, a mislim da ni on tu nema šta da kaže. Eto, samo da znate. To je prekoračenje vremena, ništa više”, ljut je Španac.

Na primjedbu da je djelovao vrlo nemirno tokom cijelog meča, kao da nije razumio pitanje.

“Nervozan? Umoran? Frustriran? Iskreno, nijesam. Nijesam bio frustriran. Ne vidim da imam to negativno ponašanje tokom meča. Dao sam sebi sve vrijeme i priliku, čak i u teškim momentima, kada sam izgubio dva taj-brejka. Posle dva sata i 40 minuta, protiv igrača za kog znate da da neće praviti greške, znate kako je teško izgubiti dva taj-brejka. Tako da ne vidim da sam bio nervozan ili slično”, rekao je Španac.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve