Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Mornar usporio Budućnost, Jezero na vrhu zajedno sa šampionom

Ekipa iz Plava slavila u Pljevljima protiv Rudara (1:0)

Budućnost i Jezero sa vrha gledaju ostatak Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige nakon osam rundi. Aktuelni šampion nije uspio da sruši Mornar u Baru (0:0), dok je ekipa iz Plava slavila u Pljevljima protiv Rudara (1:0).

Iako nije bilo golova u Baru je viđen dobar meč, obje ekipe imale su nekoliko šansi za gol, ali blistali su golmani Stefan Popović i Filip Domazetović. Čuvar mreće Mornara uspio je i da “skine” penal napadaču Budućnosti Balši Sekuliću u 55. minutu.

Priča dana svakako je Jezero – momci iz Plava slavili su u Pljevljima protiv Rudara (1:0) i tako stali uz rame sa šampionom na vrhu tabale.

Gol za ekipu Ivana Brnovića postigao je Balša Tošković, momak koji je prije nekoliko dana bio meč viner i u meču mladih reprezentacija Crne Gore i Jermenije.

Važan trijumf upisala je Mladost iz Donje Gorice – golovima Abdulsameda Abdulahija u 49. i Jovana Vujisića u 88. minutu srušila je Arsenal.

Bila je to na neki način osveta Radisava Dragićevića, koji je na kraju prošle sezone neočekivano dobio otkaz u Arsenalu.

Do vrha je mogao i Petrovac, ali je ekipa sa crnogorskog primorja remizirala sa Jedinstvom (1:1) na svom terenu.

Derbi kola sjutra igraju Dečić i Sutjeska.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve