Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mornar preko Studentskog centra do završnog turnira Kupa

Mornar je meč, uslovno rečeno, dobio teže nego što se očekivalo zbog očajnog šuta za tri (5/31), u kojem su podbacili glavni “snajperisti” ekipe Pulen (0/7), i Vranješ (0/5)

Košarkaši Mornara plasirali su se na završni turnir Kupa Crne Gore pobjedom nad Studentskim centrom 77:70.

Foto: Mornar/Media pro

Šef stručnog štaba Mornara Mihailo Pavićević pokušao je da rasporedi minutažu na sve igrače iz rostera (Heris, Begić i Voler nisu bili u timu, dok Bjelica i Markota nisu ulazili u igru), ali je neočekivano morao da zadrži duže na parketu Nidama (32 poena 7 skokova, 4 asistencije) i Šehovića (19 poena, 4skoka) jer na spoljnjim pozicijama nije imao druge raspoložene igrače.

Nidam je maestralno vukao Barane u prvoj četvrtini (18 poena), ali je bilo vidljivo da domaćin nije oran za igru noć nakon okršaja sa Nižnjim u FIBA ligi šampiona, što su Podgoričani iskoristili da se nekoliko puta vrate u igru nakon što su padali u dvocifrene minusu.

Najozbiljnija prijetnja stigla je u 32. minutu kada je Aleksa Popović trojkom donio prvo izjednačenje (57:57). Kada je prigustilo, ponovo je stvari u svoje ruke uzeo Nidam uz podršku Šehovića, i za tri minuta vraćena je dvocifrena razlika (75:64), nakon čega gosti nisu imali snage za novi napad…

Mornar je meč, uslovno rečeno, dobio teže nego što se očekivalo zbog očajnog šuta za tri (5/31), u kojem su podbacili glavni “snajperisti” ekipe Pulen (0/7), i Vranješ (0/5).

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve