Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Mornar mora da pobijedi FMP

Trener Mihailo Pavićević kaže da nakon serije loših rezultata više nema izbora, i da će Mornar u svakoj narednoj utakmici morati da juri pobjedu.

Mornar iza sebe ima sezonu za zaborav i i Admiraslbet ABA ligi i FIBA Evropa kupu, ali nakon određenih kadrovskih promjena u klubu vjeruju da će nastavak biti bolji.

Košarkaši Mornara sjutra dočekuju Čovićev FMP, u 13. kolu ABA lige, kojem takođe ove sezone ne cvjetaju ruže. Trener Barana Mihailo Pavićević kazao je da njegov tim do kraja šampionata u svakom meču mora da juri pobjedu.

Mornar ima samo jedan trijumf u 12 kola ABA lige, dok je beogradska ekipa na učinku 3-9.

“Nema više nikakvog odlaganja. Mi smo pod moranjem pobjede kako protiv FMP-a tako i protiv drugih timova. Morali smo da usred sezone promijenimo veliki broj igrača i još uvijek smo u fazi uigravanja. FMP je promijenio trenera, to uvijek donosi rezultat, donosi reakciju tima, ali, ponavljam, mi smo pod moranjem pobjede”, rekao je Pavićević.

I košarkaš Mornara Aleksandar Bursać vjeruje da će ekipa konačno zaigrati bolje i da će sjutra, napokon, obradovati navijače pobjedom u derbiju začelja.

“FMP je slično kao i mi promijenio nekoliko igrača. Došli su u posljednjih 15-ak dana novi igrači plus novi trener i svi će biti željni dokazivanja. Moramo da izađemo na parket, damo sve od sebe i zaista se nadam da možemo imati pozitivan ishod”, istakao je Bursać.

Utakmica Mornar – FMP igra se sjutra u “Topolici” sa početkom u 17 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve