Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Moguć dogovor: Kalezić trenira s fudbalerima Budućnosti

Budućnost traži ofanzivca koji može da pokrije sve tri opcije iza napadača, pa postoji mogućnost da se aktuelni lider Telekom 1. CFL i 25-godišnji Podgoričanin dogovore oko uslova, te da Kalezić na proljeće zaigra pod Goricom

Povratnici Periša Pešukić (stigao na šestomjesečnu pozajmicu iz Partizana) i Vladan Adžić (stigao iz Varaždina) od prvog dana rade pod komandnom palicom Mladena Milinkovića, a na treningu “plavih” je vidljivo još jedno novo lice.

Kalezić, Foto: Reprezentacija.me

Vasko Kalezić trenira sa “plavima” na Starom aerodromu i tako će ostati do daljnjeg…

Međutim, Budućnost traži ofanzivca koji može da pokrije sve tri opcije iza napadača, pa postoji mogućnost da se aktuelni lider Telekom 1. CFL i 25-godišnji Podgoričanin dogovore oko uslova, te da Kalezić na proljeće zaigra pod Goricom.

A ako se to desi, desiće se transfer koji je najavljivan još prošle zime, ali tada se Kalezić povrijedio igrajući mali fudbal, pa su pregovori prekinuti, jer ga je čekala duga pauza.

Bivši igrač OFK Titograd, norveških timova Honefosa i Beruma, moldavske Dačije, kiparskog Anagenisa, te Zete i Vojvodine je slobodan u izboru nove sredine nakon što se rastao sa mostarskim Veležom za “rođene” je jesenas u Premijer ligi BiH upisao 305 minuta na 10 utakmica.

Kalezić je kao veoma talentovan debitovao za “romantičare” u sezoni 2012/13, igrao je manje više u svakom klubu gdje je bio, a ubjedljivo najbolji fudbal je prikazivao tokom proljeća u Zeti u sezoni 2016/17 bio je vjerovatno igrač polusezone, na 13 utakmica je postigao tri gola, a sa “vukovima” je zamalo stigao do titule.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve