Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Mnogi vozovi za opstanak su već prošli

Mornar je za začelju regionalnog takmičenja, ima isti učinak kao Krka (4-18), ali lošiji međusobni skor.

Košarkaši Mornara sjutra (petak, 18h) dočekuju Igokeu u 23. kolu ABA lige. Trener Barana Mihailo Pavićević kazao je ekipa nema izbora, osim da učini sve da stigne do pobjede.

Mornar je za začelju regionalnog takmičenja, ima isti učinak kao Krka (4-18), ali lošiji međusobni skor.

“Svakako nas čeka težak meč protiv veoma dobre i kvalitetne ekipe, iako je u odnosu na početak sezone njihov sastav, baš kao i naš, pretrpio velike promjene. Mislim da će biti zahtjevna utakmica, posebno jer smo pod pritiskom da moramo da jurimo pobjede i sve to otežava našu situaciju”, kaže Pavićević.

On je još jednom napomenuo da je igrače oslobodio pristiska.

“Gledamo da u meč uđemo bez prevelikog pritiska, da ga preuzmem na svoja leđa, a da igrači daju sve od sebe na terenu i budu fokusirani svih 40 minuta”, jasan je Pavićević.

Igokea je pretrpjela četiri poraza zaredom, ali to neće zavarati iskusnog stručnjaka.

“Svakom pobjedom smo bližu ostvarenju cilja, tačnije opstanku u regionalnoj ligi, a isto tako svakim porazom smo sve dalji. Na nama je da sada pokažemo pravo lice i nadam se da će tako biti”, zaključio je Pavićević.

Bek Mornara Markus Veders kazao je je dobra odbrana recept za pobjedu.

“Definitivno nam je potrebna pobjeda, a ukoliko budemo igrali čvrsto, sa dobrom odbranom i sa mnogo skokova mislim da će sve biti u redu. Spremni smo i znam da ćemo igrati sa drugačijom energijom”, poručio je Veders.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve