Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mirotić: Znao sam šta će moj potpis značiti

U prva dva meča u Evroligi Mirotić je Efesu ubacio 24, a Zenitu 17 poena, dok u domaćem šampionatu u prve četiri utakmice ima u prosjeku 24,75 poena

Krilni centar Barselone Nikola Mirotić kaže da je povukao pravi potez kada je riješio da se iz NBA lige vrati u Španiju.

Mirotić, Foto: Euroleague.net

“Već imam kuću, sve je u najboljem redu, vrlo sam srećan što sam počeo novu etapu u svojoj sportskoj karijeri. Kada je porodica srećna, i ja sam, a to je sada slučaj. Ovo je veliki projekat kojem su svi pristupili sa mnogo volje i entuzijazma, Barselona će biti na nivou na kojem treba da bude – dakle, da se bori za titule“, kaže 28-godišnji Mirotić i dodaje:

“Znao sam koliko će moj dolazak značiti, bio sam svestan toga i želio sam to da osjetim. Ovo je za mene veliki izazov, znao sam da ću biti u centru pažnje, ali za mene je to motivacija. Ne sumnjam uopšte da ću igrati na nivou koji se očekuje od mene. Želim i da uživam, a tada najbolje igram“.

Za kraj, Mirotić je poručio da se nada da će sa Barsom osvajati trofeje i da mu prija povratak u Endesa ligu.

U prva dva meča u Evroligi Mirotić je Efesu ubacio 24, a Zenitu 17 poena, dok u domaćem šampionatu u prve četiri utakmice ima u prosjeku 24,75 poena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve